Enkon A/S søger erfarne rørlæggere og håndfolk. Læs mere her…

 

Ledige Job

Gode medarbejdere er hjørnestenen i Enkon, og derfor er vi altid på udkig efter dygtige rørlæggere og maskinførere.
 Send en ansøgning på mail til info@enkon.dk sammen med dit CV eller ring for en uforpligtende snak til 87 62 30 60.

Entrepriseleder til spændende opgaver i Midt- og Østjylland

Vi har travlt og vil gerne styrke vores organisation, så vi fortsat kan yde en god service til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi søger en entrepriseleder, der kan styre egenproduktion inden for jord-, kloak-, beton- og belægningsarbejde.

Som entrepriseleder i Enkon A/S vil du få en afvekslende hverdag og indgå i et stærkt team, hvor samarbejde og engagement er nøgleord.

Opgaver

  • Daglig entrepriseledelse og styring af egenproduktion på projekterne.
  • Ansvar for projektøkonomi, tid, sikkerhed samt kvalitet.
  • Samarbejde/koordinere med bygherrer og rådgivere.
  • Indgå aftale med underentreprenører og leverandører.
  • Opbygge og bevare relationer til kunder og samarbejdspartnere.

Din profil

Du er uddannet ingeniør/konstruktør eller har anden form for erfaring fra byggebranchen. Det er en fordel med erfaring med jord- og betonopgaver, men det er ikke et krav. Du har en struktureret tilgang til opgaverne og trives i en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver. Du er engageret, tillidsskabende og kommunikerer godt med alle aktører inden for byggeriet og besidder godt købmandskab.

Om Enkon A/S

Enkon A/S er en moderne entreprenørvirksomhed med egenproduktion indenfor jord-, kloak-, beton-, belægnings- og gartnerarbejde, og vi beskæftiger i dag ca. 60-80 mand. Vi udfører opgaver som fag-, hoved- og totalentreprenør.

Vi tilbyder dig et spændende job i en virksomhed med en flad struktur og frihed under ansvar. Vi vægter ordentlighed, respekt og kvalitet højt og sikrer dermed faste kunder.

Løn efter kvalifikation samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

Yderligere

Vi ser frem til at modtage din ansøgning samt CV. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når den rette medarbejder er fundet. Tiltrædelse august 2024. Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte Peter Werner på tlf. 2427 5969.

Ansøgning sendes til pw@enkon.dk