Erfaren maskinfører til Liebherr 926 gravemaskine. 

Enkon A/S har travlt, og vi søger en gravefører til en Liebherr 926 med Leica GPS.

Som maskinfører hos Enkon A/S får du en central rolle på vores byggesager og stor indflydelse på løsningen af de forskellige graveopgaver. Du vil gennem din erfaring og engagement hjælpe med planlægning og gennemførelse af forskellige opgaver som erhvervsbyggeri, renoveringsopgaver, byggemodninger, vejprojekter samt en del specialopgaver.

Vi forventer, at du har flere års erfaring som gravefører på en stor gravemaskine med GPS, og at du vil bidrage positivt til samarbejdet på byggepladserne.

Vi søger en person, som går forrest, løser opgaver professionelt samt har høj faglig stolthed.

Om Enkon A/S

 Enkon A/S er en moderne entreprenørvirksomhed med egenproduktion indenfor jord-, kloak-, beton-, belægnings- og gartnerarbejde, og vi beskæftiger i dag ca. 60 mand. Vi udfører opgaver som fag-, hoved- og totalentreprenør.

Vi tilbyder dig et spændende job i en virksomhed med en flad struktur og frihed under ansvar. Vi vægter ordentlighed, respekt og kvalitet højt og sikrer dermed faste kunder.

Løn efter kvalifikation samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

Yderligere

 Vi ser frem til at modtage din ansøgning samt CV. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når den rette medarbejder er fundet. Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte Thomas Rosbjerg på tlf. 26737395.

Ansøgning sendes til thr@enkon.dk